Önce fikrini belirttiğin için sağol. Senin fikirlerini en güzel bir şekilde, elimden geldiği kadar sıralamak istiyorum:
1. Önemli olan Çocuklarınız ve Aileleriniz!
Alıntı:
EmraHx55x´isimli üyeden Alıntı
bence daha mantikli olan sizlerin cocuklari aileleri deilmi?
|
2. Vahdeti genişletin, geliştirin & Ailenizde bunu yaşatın
Alıntı:
vahdet i daha da genisletin ailenizin icine sokun
|
3. Gençler başı boş geziyor, kötü yollara düşüyor & yoldan çıkıyorlar, bunlara yönelik bir Anket yapın!
Alıntı:
arkadaslarimiz basi bos gezior / yoldan cikior / iclerinde kotu yollara dusen..pkk.., esrar vs.
|
4. Bunlara çare bulunulmalı!
Alıntı:
bence bln deki samsunlunlar buna care bulmali
|
5. Çocuklara & gençlere önem verilmeli!
Alıntı:
cocuklara daha cok onem vermeli
|
6. İslami İlimler öğretilmeli
Alıntı:
namazi niyazi islam hakkinda herseyi..3-5 yaslarinda ogretmeye baslamali onlari islama namaza yonlendirmeli...
|
Bunları sen hiçkimseyi incitmeden ve kritik belirtmeden böyle güzelcene sıralayacaktın. Ama ben senin için yaptım.
Şimdi sen bilgisayar masasına oturdun ta Türkiyeden bunları yazdın amma Vahdetimiz hakkında fazla bilginin olmadığını sezdirdin, bazı hususları göz ardı ettin ve bu yazını okuyacak olan bütün engizforum üyelerine Vahdeti kötü reklam ettin. Senin haklı olduğun taraflar vardır fakat bizim düzenlediğimiz Anket ise aslında senin söylediklerini destekliyor sen farkında değilsin. Bu Anketi düzenlemekteki kastımız gençlerimizin (herkesin) Etkinlikler olarak neyi istediklerini sezmek. Ve böylece onlara yönelik bir faaliyet başlatmak.
1. Bu Anket zaten Çocuklarımız ve Ailelerimiz içindir.
2. Vahdeti en iyi bir şekilde genişletmenin & yaşatmanın unsurlarından birtaneside Etkinlikleri arttırmak.
3. Bu fikrini çok beğendim. İnşallah gençlere yönelik bir Anket düzenleyeceğiz.
4. Gençler sorununa herzaman çare bulmaya çalışıyoruz fakat soru: ne kadar başarılı olabiliyoruz. Senin fikrine katılıyorum.
5. Aynen yazdığın gibi: gençlere önem vermeye çalışıyoruz.
6. İslami İlimleride elimizden geldiği kadar öğretmeye çalışıyoruz. (Bu konuda yeni Eğitim başkanımız elinden geleni yapacaktır inşallah)
Fikirlerinizi değerlendirmeye çalışacağız.
İnşallah azda olsa sizleri yazdıklarımla aydınlatmışımdır. Benimde amacım sizlere kritik yazmak değil hep beraber güzel & faydalı fikirler üretip yürürlüğe sürmektir.
Saygılarımla