Üyeler:
Konular:

Son Üyemiz:

Geri git   ENGİZFORUM > DERNEKLERİMİZ > Vahdet Kültür Cemiyeti

Vahdet Kültür Cemiyeti Berlin-Kreuzberg

Anketimiz: Derneğimizde hangi Etkinliklerin vukuu bulmasını istersiniz?
Berlin veya yurtdışına tarihi geziler 6 60,00%
Berlinde tarihi eserleri gezme & görme 8 80,00%
Senede bir kere Müze gezileri 7 70,00%
Hayvanat Bahçesi ve Aquarium gezileri 6 60,00%
Buz pateni 1 10,00%
Berlin içinde veya dışında Kamp düzenleme 5 50,00%
Bayramlarda küçükte olsa bir eğlence düzenleme 9 90,00%
Genel Kültür yarışmaları 5 50,00%
Almanya Lunapark gezileri 2 20,00%
Piknik, Grill Izgara gezileri 7 70,00%
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 10. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Seçenekler Stil
Alt 29-11-2008

kralavci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
kralavci kralavci isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Administratör

Tesekkür: 8
8 Mesajina 25 Tesekkür Aldi
kralavci is on a distinguished road
Exclamation Etkinlikler ---> ANKET

Sayın üyelerimiz,

Vahdet cemiyetimizin Etkinlikler bölümünden yeni sorumlu olmam hasebiyle küçük bir Anket başlatıyorum. Üyelerimizin hangi Etkinlikler istediğini yoklamak istiyor ve hepinizin bu ankete katılmasını rica ediyorum.

Anket 07.12.2008 tarihine kadar geçerli, çok şıklı ve birden fazla seçenek işaretlenebilir haldedir!!!

Benim Ankete yazdıklarım dışında birşeyler yazacaksanız bu Mesaja cevap verin ve fikrinizi belirtin!

Artık sıra sizde buyrun.

Etkinlikler sorumlusu: Cemal Avcı
kralavciAdli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 4 Kisi:
Alt 30-11-2008

EmraHx55x EmraHx55x isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Bebek Üye

Tesekkür: 0
0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi
EmraHx55x is on a distinguished road
EmraHx55x - MSN üzeri Mesaj gönder

selamun aleykum kolay gelsin...nasil baslicam bende tam emin deilim msn ime link geldi bende bi siteye gireyim dedim.....yaptiginiz anketi okudum acikcasi bana sacma geldi...zaten vahdet cemiyeti ne kadar genis ve kalabalikki bu anketi duzenliorsunuz????bence daha mantikli olan sizlerin cocuklari aileleri deilmi????boyle anket yapmaktansa vahdet i daha da genisletin ailenizin icine sokun daha mantikli olun neden orda bizim arkadaslarimiz basi bos gezior bln de????herkes anlatior bunu...genclerimiz yoldan cikior bunu engellemenin bi yolunu bulmak icin anket yapin..gezip tozmak icin deil bence..ltf yanlis anlamayin..genclerin bu hali yemin ederim beni de uzuor...hepiniz biliorsunuzki..iclerinde kotu yollara dusen..pkk ya katilan yani onlarin propagandasi felan...icki icen esrar icen evine gitmeyen cok gnclerimiz var ufak yasta sigaraya alkole baglanan hem erkek hem kizlar var ..bence bln deki samsunlunlar buna care bulmalii..her anne baba ustune dusen gorevi en iyi sekilde yerine getirmeli..cocuklara daha cok onem vermelii...namazi niyazi islam hakkinda herseyi..3-5 yaslarinda ogretmeye baslamali onlari islama namaza yonlendirmeli...
muharrem abi lttf yazdiklarim yanlis ansilmasin olurmu???kib aeo. selamun aleykum
Alt 30-11-2008
engiz.de - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
engiz.de engiz.de isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Administratör

Tesekkür: 301
38 Mesajina 104 Tesekkür Aldi
engiz.de is on a distinguished road
engiz.de - MSN üzeri Mesaj gönder

Önce fikrini belirttiğin için sağol. Senin fikirlerini en güzel bir şekilde, elimden geldiği kadar sıralamak istiyorum:

1. Önemli olan Çocuklarınız ve Aileleriniz!
Alıntı:
EmraHx55x´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bence daha mantikli olan sizlerin cocuklari aileleri deilmi?
2. Vahdeti genişletin, geliştirin & Ailenizde bunu yaşatın
Alıntı:
vahdet i daha da genisletin ailenizin icine sokun
3. Gençler başı boş geziyor, kötü yollara düşüyor & yoldan çıkıyorlar, bunlara yönelik bir Anket yapın!
Alıntı:
arkadaslarimiz basi bos gezior / yoldan cikior / iclerinde kotu yollara dusen..pkk.., esrar vs.
4. Bunlara çare bulunulmalı!
Alıntı:
bence bln deki samsunlunlar buna care bulmali
5. Çocuklara & gençlere önem verilmeli!
Alıntı:
cocuklara daha cok onem vermeli
6. İslami İlimler öğretilmeli
Alıntı:
namazi niyazi islam hakkinda herseyi..3-5 yaslarinda ogretmeye baslamali onlari islama namaza yonlendirmeli...
Bunları sen hiçkimseyi incitmeden ve kritik belirtmeden böyle güzelcene sıralayacaktın. Ama ben senin için yaptım.
Şimdi sen bilgisayar masasına oturdun ta Türkiyeden bunları yazdın amma Vahdetimiz hakkında fazla bilginin olmadığını sezdirdin, bazı hususları göz ardı ettin ve bu yazını okuyacak olan bütün engizforum üyelerine Vahdeti kötü reklam ettin. Senin haklı olduğun taraflar vardır fakat bizim düzenlediğimiz Anket ise aslında senin söylediklerini destekliyor sen farkında değilsin. Bu Anketi düzenlemekteki kastımız gençlerimizin (herkesin) Etkinlikler olarak neyi istediklerini sezmek. Ve böylece onlara yönelik bir faaliyet başlatmak.

1. Bu Anket zaten Çocuklarımız ve Ailelerimiz içindir.
2. Vahdeti en iyi bir şekilde genişletmenin & yaşatmanın unsurlarından birtaneside Etkinlikleri arttırmak.
3. Bu fikrini çok beğendim. İnşallah gençlere yönelik bir Anket düzenleyeceğiz.
4. Gençler sorununa herzaman çare bulmaya çalışıyoruz fakat soru: ne kadar başarılı olabiliyoruz. Senin fikrine katılıyorum.
5. Aynen yazdığın gibi: gençlere önem vermeye çalışıyoruz.
6. İslami İlimleride elimizden geldiği kadar öğretmeye çalışıyoruz. (Bu konuda yeni Eğitim başkanımız elinden geleni yapacaktır inşallah)

Fikirlerinizi değerlendirmeye çalışacağız.
İnşallah azda olsa sizleri yazdıklarımla aydınlatmışımdır. Benimde amacım sizlere kritik yazmak değil hep beraber güzel & faydalı fikirler üretip yürürlüğe sürmektir.

Saygılarımla
Alt 30-11-2008

kralavci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
kralavci kralavci isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Administratör

Tesekkür: 8
8 Mesajina 25 Tesekkür Aldi
kralavci is on a distinguished road

Kardesimizin kim oldugunu bilmiyorum.Ama galiba Türkiyeden yazmis.
Onun hassasiyetini anliyorum.Elestirisinide anliyorum ama kardesimin bilmedigi bir sey var.
Disarida olan kardeslerimizi yakalarindan tutup dernege getiremeyiz. Dernegimizi daha cazip hale getirerek, onlari oraya cekebiliriz. Yani vakitlerini güzel gecirebilecekleri bir hale getirmeliyiz. Genclerimiz oraya geldiklerinde SIKILmamalilar. Buda sadece cesitli etkinlikler yapilarak olur

Daha yapacak cok islerimiz var.

Bizi takip etmeye devam edin
Alt 03-12-2008

EmraHx55x EmraHx55x isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Bebek Üye

0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi
EmraHx55x is on a distinguished road
EmraHx55x - MSN üzeri Mesaj gönder

muharrem abi tsk.ler anlayisla karsiladiginiz icin amacim tabiki vahdet i kotulemek deil VAHDET inde ne oldugunu kimlerden olustugunu kimlerin katildigini burda oldugum halde zaten biliom ben daha cok bunun sizinde anllattiginiz gibi olmasini ve genislmesini istedim bunda kotu bisey deil mi???neyse fazla yazamayacagim özür..herkes kib aeo.. selamun aleykum
Alt 03-12-2008

CiLogLu CiLogLu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Tecrübeli Üye

Tesekkür: 96
122 Mesajina 315 Tesekkür Aldi
CiLogLu is on a distinguished road

Alıntı:
selamun aleykum kolay gelsin...nasil baslicam bende tam emin deilim msn ime link geldi bende bi siteye gireyim dedim.....yaptiginiz anketi okudum acikcasi bana sacma geldi...

...3-5 yaslarinda ogretmeye baslamali onlari islama namaza yonlendirmeli...
muharrem abi lttf yazdiklarim yanlis ansilmasin olurmu???kib aeo. selamun aleykum
Herkese Selam...

Bu anketi kritize ettigin icin sana tesekkür ederim. Ben Vahdet'in genclerinden biriyim, dolayisiyla cemiyetimize gelen genclerin hangi durumda olduklarini ve buradan ne umduklarini en iyi bileniniz benim (bence).

Burada iki durumu/sorunu birbirinden ayirmak gerekiyor, birincisi; yanlis yollara sapmis genclerimizi dogru yola cekmenin carelerini aramak, ikincisi de; hâlihazirda dernegimize gelen genclerimizi nasil elimizde tutabilir, terbiye edebilir, dolayisiyla egitebiliriz. Bu sorunlari asmak kolay degil ama imkânsiz da degildir. Bir cok yolu var ama bunun icin o yollari arastiracak, arayacak bir yönetime ihtiyac vardir.

Bizim burada ki tartismamizin güzel ve faydali olabilmesi icin, bu fikir alisverisine yönetimin de katilmasi cok mühimdir ve ben bunu yönetimden bizzat rica ediyorum.

Cözüm yollarini hep beraber arayip bulmaya calisalim insallah.
Ama bunun icin sadece duâ etmek yetmez. Allah'u Teâlâ ancak calisip cabalayana yardim eder ve mükafatini verir.

Bu firsati verenlerden Allah râzi olsun.
Alt 17-12-2008

saikam saikam isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Bebek Üye

14 Mesajina 25 Tesekkür Aldi
saikam is on a distinguished road

Alıntı:
CiLogLu´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Herkese Selam...

Bu anketi kritize ettigin icin sana tesekkür ederim. Ben Vahdet'in genclerinden biriyim, dolayisiyla cemiyetimize gelen genclerin hangi durumda olduklarini ve buradan ne umduklarini en iyi bileniniz benim (bence).

Burada iki durumu/sorunu birbirinden ayirmak gerekiyor, birincisi; yanlis yollara sapmis genclerimizi dogru yola cekmenin carelerini aramak, ikincisi de; hâlihazirda dernegimize gelen genclerimizi nasil elimizde tutabilir, terbiye edebilir, dolayisiyla egitebiliriz. Bu sorunlari asmak kolay degil ama imkânsiz da degildir. Bir cok yolu var ama bunun icin o yollari arastiracak, arayacak bir yönetime ihtiyac vardir.

Bizim burada ki tartismamizin güzel ve faydali olabilmesi icin, bu fikir alisverisine yönetimin de katilmasi cok mühimdir ve ben bunu yönetimden bizzat rica ediyorum.

Cözüm yollarini hep beraber arayip bulmaya calisalim insallah.
Ama bunun icin sadece duâ etmek yetmez. Allah'u Teâlâ ancak calisip cabalayana yardim eder ve mükafatini verir.

Bu firsati verenlerden Allah râzi olsun.
S.A. İnşaallah sen İbrahimsin. Öncelikle yazılarını Türkçe yazı tipiyle yazarsan çok memnun olurum. Konu itibarıyla yazmış olduğun metin çok güzel...Vesselam...

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil